Gewoon doen!

Gepubliceerd op 23 maart 2021 om 18:40

Ruim een jaar geleden schreef ik tijdens de onderwijsstaking dit artikel over de dagboekscenes van de leerkracht. Het belang van eigen regie, dromen en ontdekken wat jou het meest energie geeft, was de kern van mijn boodschap. Na een bewogen jaar kwam ik dit artikel weer tegen en dacht ik: Hoe zag die droom er bij mij ook al weer uit? En wat is daar inmiddels van gerealiseerd? Uhm.... tja einde alinea.

 

Er waren tig argumenten om het nog even uit te stellen allemaal. En omdat ik inmiddels ook een toffe baan heb aangenomen in Wijchen, was het voor mij geen prio meer om door te pakken.

En dan ineens is daar het telefoontje van Carla Rhebergen. De energie begint direct weer te stromen als ik terugdenk aan mijn plannen. Waarom zou ik dat signaal negeren? Dit keer geen argumenten. Dat is een teken dat ik het gewoon moet gaan doen!

 

Dus per 1 april is DT| Coaching en onderwijsadvies in de lucht! Althans... (nog) zonder website, maar wel springend van enthousiasme om aan de slag te gaan. Stap 1 is de opleiding van ME+U om vanuit daar mensen in teamverband of individueel te coachen bij hun zoektocht naar wat hen drijft en wat dit kan betekenen voor hen als persoon en/of de organisatie. Dit alles onder mijn motto: "Samen durven groeien".

Herken je jezelf in dit verhaal of alleen in de eerste alinea? Ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact met me op, nieuwe energie gegarandeerd!

 

Gewoon doen is overigens niet altijd gewoon, maar ongewoon kan ook leuk zijn ;)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.